Cazare Stramtura

Pentru detalii si rezervari legate de fiecare unitate de cazare, va rugam sa dati click pe fiecare dintre acestea.

Situată în centrul Maramureşului Istoric, în localitatea Glod, într-un cadru natural mirific, Pensiunea În Poiană este locul ideal pentru petrecerea unei vacanţe relaxante, într-un adevărat colţ de rai. Trecând peste pragul porţii maramureşene, simbol al arhitecturii şi artei populare autohtone, veţi lăsa în urmă neliniştea şi stresul cotidian. Pe lângă faptul că vă puteţi delecta ochii cu principalele atracţii turistice ale zonei, aveţi posibilitatea de a vă plimba cu căruţa sau sania, în funcţie de sezon sau de a merge în drumeţii, pe jos sau călare.

Pensiunea În Poiană este dotata cu 16 camere duble, 3 apartamente spatioase si o garsoniera. Toate camerele sunt dotate cu: mobilier elegant, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, cabina dus. Ambianta placuta, stilul modern, elegant, impletite cu mediul natural unic va garanteaza vacante de neuitat.

Urmand acelasi stil elegant, restaurantul nostru cu o capacitate de 300 de locuri va ofera atat preparate specifice bucatariei maramuresene, cat si specifice bucatariei romanesti si internationale. Meniuri pe gustul tuturor, cocktai-uri rafinate, dineuri, receptii, mese festive, toate va pot fi oferite de restaurantul nostru. Foarte multe sortimente de vin completeaza oferta noastra care, alaturi de o servire ireprosabila, aigura reusita meselor servite in restaurant.

Pensiunea În Poiană va ofera o gama diversificata de servicii:

  • mini-sala de conferinte la standarde internationale, cu o capacitate de 50 de persoane
  • piscina
  • inchirieri ATV
  • terenuri de sport

Tarife:

  • camera dubla – 80 lei
  • apartament – 130 lei
  • garsoniera – 110 lei

Contact:
Romania, Maramures, Glod, nr. 81
Telefon: 0262-332367, 0720-071787, 0720-519794
Fax: 0262-332367
E-mail: office@pensiune-inpoiana.ro

Rezervare

Nume si Prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Numar persoane (obligatoriu)

Data sosire (obligatoriu)

Data plecare (obligatoriu)

Alte detalii

Dacă vreodată veţi avea nevoie de un refugiu în mijlocul naturii, un loc în care să vă ascundeţi de toate grijile și să petreceţi niște clipe minunate într-un decor mirific, Pensiunea Scărişoara este un loc indeal. Mâncarea tradiţional maramureşeană şi horinca gratuită nu lipsesc din meniu.

Adresa:
Stramtura , Sat Glod, nr. 215, judetul Maramures
Telefoan: 0262-305.480

Rezervare

Nume si Prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Numar persoane (obligatoriu)

Data sosire (obligatoriu)

Data plecare (obligatoriu)

Alte detalii